Startet i garasjen å lage en ramme 60x60cm og 120cm høyde. Hadde ikke formål utenom at jeg bare fant det ut :) En del bord som jeg hadde liggende ble brukt Dørbeslag kjøpte jeg hos biltema og lagde en enkel dør. Annet som ventiler ble også kjøpt hos Biltema Vurderte å lag et enkelt tak, men fant til slutt å lage dette med hengsling i bak kant. Ventiler kjøpte jeg hos Biltema, og valgte to oppe og to nede Kjøpte Trådhylle 90/30 hos Byggmakkerog sagde de til å passe inn Hadde liggende noen lengder med rund stokk. Hengsler for å henge fisk ol ble kjøpt på Europris, men også hos Biltema Bruker Smokai 1liter. Fant ut at jeg måtte passe på de mye. Men fant p Biltema en forlenger som jeg har brukt. Mange spørsmål om denne kan gi avgass, men det kan jeg bekrefte ikke gjør det, det ekstra røret er helt kaldt og medfører at spon glir lettere ned i Smokai Eller fin vinkel med smokai slik at avfall stoff renner lett inn Etter første røykong ost og ørret Etter 7 timer var det flott resultat Vakum pakket av ost i en del uker :) Og ørret på tørk etter røyking :) Smak av torsk loins etter røking var så godt Her oppsettet av røykeriet. Jeg hadde ingen erfaring med dette, men hadde lest mye på det flotte forumet her, samt googlet en del og startet arbeidet :) Hvis det er noen som har spærsmål, ta kontakt og jeg skal svare :)